Bedrijven

De toegang voor de kinderboerderij is gratis. Zo blijft de kinderboerderij toegankelijk voor iedereen, zowel jong als oud. 

Sponsors
De kinderboerderij moet zelf alle kosten betalen, zoals het voer voor de dieren, de kosten van de dierenarts, grootonderhoud en exploitatiekosten. U begrijpt dus dat Kinderboerderij Hoek van Holland uw financiële en/of materiële hulp goed kan gebruiken. 
Indien u onze kinderboerderij wilt sponsoren, kunt u een email sturen naar info@kinderboerderijhvh.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u online een donatie doen: klik hier! 

Er zijn diverse vormen van sponsoring, o.a. naamsvermelding op het sponsorbord op de grote schuur. De kosten voor naamsvermelding op het bord bedragen € 100,00 per jaar.

De volgende bedrijven gingen u al voor:

Het sponsorbord wordt gesponsord door Marcel de Hoog Photography.

Er is ook een mogelijkheid voor het sponsoren van de auto. De kosten voor uw logo op onze auto bedragen € 160,00 tot € 320,00 per jaar.

Deze bedrijven staan momenteel op onze auto:

De belettering van de auto is door Beeldreclame verzorgd.

Het verblijf van ons varken Simon is gesponsord door Woningbouwvereniging Hoek van Hollland

Natuurlijk zijn er ook bedrijven die nergens aan vast willen zitten. Zij storten een zelf gekozen bedrag op onze rekening (IBAN NL18RABO0323222064 t.n.v. Stichting Steunfonds Kinderboerderij, Hoek van Holland) of sponsoren op een andere wijze.

 

Deze website is gebouwd en gesponsord door Beeldreclame & Geralt Omhof